De wondere wereld van de onderzetter:

Ons assortiment.

Ons assortiment bestaat uit een aantal catagorieen, ieder met zijn eigen charmes.

De parelmoeren onderzetter zijn wel de opvallendste soort. Ze lijken wel te leven; hun glans is ieder moment anders, afhankelijk van de lichtinval. Behalve dat ze een feest zijn voor het oog, roepen ze ook direct een associatie op met zee en natuur.

De Tropical onderzetters stralen een exotische gevoel uit omdat er bijzonder materialen in zitten, zoals kokosnoot, bamboe, of ander fraaie natuurlijke materialen.

De geurende onderzetters hebben naast hun naturel  uiterlijk, een hele nieuwe dimensie , namelijk geur.


De materialen.

Bijna al onze onderzetters zijn als volgt gemaakt:

De bovenlaag is gemaakt van helder polyester, met daarin zorgvuldig de natuurlijke decoratiemateriaal geplaatst.

De body van de onderzetter is gemaakt van gelaagd hout.

De onderzijde is voorzien van een beschermlaag in de vorm van textiel of rubber. Daardoor kan de onderzetter niet krassen of glijden.

De schelpen.

De gebruikte schelpen zijn vrijwel altijd consumptie schelpen. Zo wordt het mooiste parelmoer geleverd door de Abalone schelp, of zeeoor. In de Chinese keuken wordt hij graag gegeten. Deze schelp groeit op de rotsen en is dan moeilijk te vinden. Hij wordt daarom tegenwoordig op grote schaal gekweekt. Ook de andere schelpen komen van consumptieschelpen zoals de oester en zijn dus in feite gerecycled.

Onderhoud: afnemen met een vochtige doek is voldoende. De onderzetters zijn niet vaatwasserbestendig.

Geurende onderzetters

zijn een geweldig idee. Wat is er leuker dan een kopje thee of koffie drinken terwijl er heerlijk aromatisch accent opstijgt vanuit uw onderzetter. Ze zijn voorzien van echte kaneelstok, een tropische specerij, die we associeeren met gebak, Oma en lekker eten. De kaneelstok is de boombast van de kaneelboom , feitelijk een vrij stevig materiaal, en we garanderen zowel de geur als de duurzaamheid van dit materiaal.


 

Deze onderzetters links zijn gemaakt met slakkenhuisjes die in een cirkeltje zijn gelegd, wat een mooi stervormig effect geeft.Mogelijk zijn niet alle hier getoonde onderzetters voorradig; kijkt u in onze webshop.

onderzetter kaneel

 

kaneelstok